Жарочна поверхня Hendi Blue line 203156
Hendi (Голландія)   
Hendi (Голландія)

Щоб дізнатися ціну на товар, вкажіть Ваш телефон, і через декілька хвилин Вам перетелефонує менеджер для уточнення ціни.

Надіслати

Поверхня для смаження - гриль Hendi Blue line 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейк, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючої поверхнею. Поверхня для смаження комбінована, ліва - повністю гладка, права-рифлена, що дозволяє надати страві характерний малюнок. Температура поверхні плавно регулюється до 300 ° С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки і бортик.