Пароконвектомат RATIONAL SCC Whitefficiency 101
Rational (Німеччина)   
Rational (Німеччина)

Щоб дізнатися ціну на товар, вкажіть Ваш телефон, і через декілька хвилин Вам перетелефонує менеджер для уточнення ціни.

Надіслати

Ручні режими пароконвектомата:
«Вологий жар» (пар) 30 - 130 ° C- приготування за допомогою конвекції свіжої пари, що подається не під тиском.
«Сухий жар» (гаряче повітря 30 - 300 ° C- приготування за допомогою конвекції свіжого повітря, регульованого по розсуд кухаря.
«Комбінований режим» (поєднання вологого і сухого жару) 30 - 300 ° C- приготування за допомогою конвекції суміші гарячого повітря і свіжої пари.
Додаткові функції:
Вимірювання температури всередині продукту в 6 точках.
HiDensityControl® - Рівномірний розподіл тепла, повітря і вологості в робочій камері.
Подача пари при 30 - 260 ° C в режимі сухого жару або комбінованому режимі.
5 швидкостей вентилятора.
Cool Down - швидке охолодження робочої камери.
Режим зниження потужності для електричних моделей (1/2 енергії).
Пам'ять даних HACCP та виведення через USB-інтерфейс.
Пам'ять апарату на 350 програм, що містять до 12 кроків.
Система CalcDiagnose System® CDS контролює ступінь забруднення парогенератора.
Сервісна діагностична система (SDS) з автоматичною індикацією сервісних повідомлень.
Система автоматичної мийки CareControl®.
Efficient Level Control - Ефективна обробка при смешенном приготуванні.
Метод делікатного приготування "Дельта-Т".
Установки одиниці вимірювання температури, акустичного сигналу і контрастності дисплея.
Програма видалення накипу в парогенераторі, керована за допомогою меню.
Пароконвектомат RATIONAL SelfCooking Center®whitefficiency® може без зусиль вирішити всі завдання на професійній кухні. Випікання, жарення, приготування продуктів гриль, варіння на пару, гасіння, бланшіровка, поширования і багато іншого, все це доступно за допомогою одного єдиного апарату.
Завдяки інноваційним впровадженням SelfCooking Center®whitefficiency® значно розширює спектр застосування апарату. У робочу камеру завантажується на 30% більше продуктів, апарат споживає на 20% менше ресурсів, ніж звичайні пароконвектомати. Крім свіжих виробів з тіста, можливість обробки яких з'явилася завдяки новій потужній системі регульованої генерації пари, у новому SelfCooking Center®whitefficiency® можна чудово готувати також випічку.
Займаючи мінімальну площу, SelfCooking Center®whitefficiency® замінює до 50% кухонного обладнання для термообробки продуктів, таких як конвекційні печі, плити, сковороди, казани, пароконвектомати, фритюрниці, грилі. Скорочення займаної площі становить до 28%. Так що для апарату SelfCooking Center®whitefficiency® компанії RATIONAL знайдеться місце на будь-якій кухні.
Запатентована система HiDensityControl® самостійно розпізнає специфічні для кожного продукту вимоги, вид і розмір продукту, а також обсяг завантаження, забезпечуючи рівномірність приготування, навіть при повному завантаженні. Процес приготування оптимізується щосекунди. +3600 Раз на годину система SelfCooking Center®whitefficiency® точно контролює і регулює процес приготування.
Система Efficient Level Control дозволяє одночасно готувати різні продукти. При цьому не відбувається змішування смаку і запаху, зберігаються в продукті всі вітаміни, мінеральні і поживні речовини. У результаті швидкість виробництва страв підвищується на 30%. Крім того, кожен рівень завантаження контролюється окремо. Відповідно до кількості продукту і залежно від того, як часто і на який час відкривається дверцята, Efficient Level Control® коригує тривалість обробки на кожному рівні.