Пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 61
Rational (Німеччина)   
Rational (Німеччина)

Щоб дізнатися ціну на товар, вкажіть Ваш телефон, і через декілька хвилин Вам перетелефонує менеджер для уточнення ціни.

Надіслати

Професійний пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 61 для кухні невеликого ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, тушкувати, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.
Широкий діапазон створюваних і автоматично підтримуваних параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, регульованою по розсуд, свіжої пари, що подається під тиском, або в умовах пароконвекціі - поєднання гарячого повітря і свіжої пари. При цьому можна за бажанням використовувати або тільки пар, або тільки гарячий повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.
Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master СМ 61 виготовлені з нержавіючої сталі і корозійностійких матеріалів.
Скляні двері робочої камери пароконвектомата RATIONAL Combi Master CM61 і галогенне підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.
Подвійне склінні сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скло дверцят нагрівається максимум до 70˚С при температурі робочої камери 270˚С.
Робоча камера пароконвектомата без стиків, із закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.
Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного захлопування дверцята.
У пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 61 закладені 5 робочих режимів:
Робочий режим «гаряче повітря» (t = 30-300˚С) - ідеально підходить для смаження, гриля, запікання або випічки.
Робочий режим «приготування на пару» (t = 100 ˚) - ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
Завдяки комбінації пари і гарячого повітря (t = 30-300˚С) ісключаетсявисиханіе їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту і забезпечується рівномірний рум'янцю. За допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні види омлетів і т.д.
Низькотемпературний пар (t = 30-99˚С) - приготування в щадному режимі при максимальному насиченні пари і температурі нижче 100 ˚ можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
Регенерація Finishing (t = 30-300˚С) - дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв в гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.
Встановлення режимів проводиться за допомогою поворотного перемикача. На панелі управління є 3 перемикача: режим роботи 5-ти режимів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу.
Температурний зонд вимірює температуру всередині продукту.