Котел електричний КЭ-100 МС
Україна   
Україна

Щоб дізнатися ціну на товар, вкажіть Ваш телефон, і через декілька хвилин Вам перетелефонує менеджер для уточнення ціни.

Надіслати

Котли харчоварильні моделей КЕ (КПЕМ, КП, КПП) -60,100,160,250 застосовуються на підприємствах громадського харчування для приготування перших, других і третіх страв. Нагрівання ємності котла здійснюється опосередковано, за допомогою передачі тепла через пароводяну сорочку, що використовує електричний (ТеНи) (моделі КЕ і КПЕ), або парової (окремий парогенератор або парова теплоцентраль) (моделі КП і КПП) нагрів. Таким чином нержавіюча ємність котла, в якій йде приготування того чи іншого продукту отримує температуру не більше 110С (температура перегрітої пари при тиску 0,005 МПа), тому пригорання продуктів виключено, для наплитной посуду, наприклад, ця температура складає близько 400С. Крім того колба самого Котли харчоварильні утеплена, тому тепловтрати при нагріванні значно менше, ніж на відкритому вогні або електричній конфорці в наплитной посуді, звідси і значна економія на енергоресурсах. До того ж, як наслідок, в зовнішнє середовище віддається менше тепла і в приміщення дотримується більш здоровий мікроклімат і температурний режим для обслуговуючого персоналу.
Модельний ряд пищеварочних котлів представлений ємностями на 60, 100, 160 і 250 л, до того ж є модель КЕ (КП) - параллелепіпедного виду, модель КПЕ (КПП) циліндричні виду. На фото можна легко побачити ці відмінності. До того ж модель КПЕ-60 перекидається. Наша компанія пропонує споживачеві всі ці види котлів, як мовиться, на смак і колір! Самі ж ми виробляємо в даний час котли харчоварильні типу КЕ (КП) (100л, 160л, 250л) з буквою М на кінці. Котли типу КЕ (КП) без букви М на кінці і КПЕ (КПП) (60л, 100л, 160л, 250л) ми називаємо відновленими - це котли випуску 90-х років (колишніми заводами СРСР) після розконсервації, в яких нашим сервісним цехом змінюється по суті все, крім самої чаші і кришки, повністю нова електрика, автоматика, сантехніка, прилади керування, облицювання, фарбування, полірування та ін., одним словом вони знову стають новими і отримують путівку в життя. Як на ті, так і інші поширюється гарантія 1 рік.
Для котлів передбачено три режими роботи: режим «1» - варіння; режим «2» - розігрів; режим "3" - варіння на пару. Час розігріву до кипіння в різних моделях коливається від 45 до 60 хвилин. Котли мають 3 ступені захисту: датчик сухого ходу ТЕНів (або терморегулятор) (тільки для електричних моделей), реле тиску, підривний клапан. Також для візуального контролю передбачений манометр. Для функціонування котла використовуються 3 крана: кран для затоки води в ємність котла (або змішувач), кран для зливу з ємності котла (змонтований на висоті днища, окрім моделі КПЕ-60), кран для контролю рівня рідини в пароводяної сорочці (крім моделей КП , КПП). Моделі КЕ (КП) на кришці забезпечені харчової ущільнювальною гумою для щільного контакту з посудиною котла, крім того в моделях КЕ (КП) без букви М є 4 баранчика для затиску кришки герметично з посудиною. Це короткі особливості, подібності та відмінності всіх типів котлів, більш докладно Ви зможете почитати про це в паспортах наших виробів.
"СТАНДАРТ
- Стільниця, посудина - нержавіюча сталь.
- Облицювання - сталеві з полімерним покриттям.
- Задня панель - оцинкована сталь.
ЕТАЛОН
- Стільниця, посудина - нержавіюча сталь.
- Задня панель - оцинкована сталь. "