Слайсер (Скиборізка)

Що таке професійний слайсер та як він використовується?

Зовнішній вигляд і оформлення поданих страв – один з найважливіших факторів при формуванні репутації і популярності закладу громадського харчування. Для створення не тільки смачних, але і красивих кулінарних шедеврів необхідна майстерність кухаря, а також сучасне кухонне обладнання, яке значно полегшує і прискорює процес. Серед такої техніки – професійний слайсер.

Слайсери, ціна яких абсолютно доступна і виправдана, використовуються для нарізки окремих продуктів на шматочки певної товщини і заданого розміру. Вони підходять для швидкої і охайної нарізки сирів, овочів, фруктів, м'ясних та інших продуктів. Однакові скибочки зручні при подальшому приготуванні складних страв та при декоруванні. Вони рівномірно готуються, добре виглядають і можуть служити в якості прикраси.

Слайсер для нарізки (скиборізка): ціна, переваги та інші особливості

Використання професійних слайсерів під час приготування забезпечує ряд переваг:

  • Продукти нарізаються швидко, акуратно, рівно і практично без відходів;
  • Автоматизація окремих процесів скорочує час на приготування страв;
  • Сучасні моделі прості в експлуатації, невибагливі при догляді і абсолютно безпечні;
  • Спеціальні матеріали, з яких виготовляється корпус і функціональні елементи, екологічні та гігієнічні;
  • Очищення і підтримка конструкції в чистоті не доставляє клопоту за рахунок продуманого проектування всіх деталей;
  • Привабливий товарний вид продуктів сприяє підвищенню рівня продаж;
  • Точність при нарізці спрощує приготування страв;
  • Грамотна оптимізація робочих процесів дозволяє раціонально розподіляти ресурси на кухні.

Професійні слайсери, ціна яких окупається продуктивністю, відрізняються від побутових потужністю і можливістю безперервного використання протягом тривалого часу. Вони працюють з мінімальним рівнем шуму і дозволяють виконувати навіть найтоншу нарізку. Додатково вони можуть оснащуватися функцією автоматичної заточки ножа і різними захисними механізмами.

Як правильно обрати та купити професійний слайсер?

Основний критерій, який необхідно врахувати перш ніж купити слайсер – його призначення і планований обсяг робіт. Різні моделі відрізняються розмірами, потужністю і продуктивністю. Слайсери можуть бути ручними, автоматичними і напівавтоматичними. Багатофункціональні моделі оснащуються додатковими опціями, на зразок вибору кута нахилу, можливості заміни леза під конкретний продукт, варіювання типу викладки нарізаних інгредієнтів.

Основні матеріали, з яких виготовляються елементи слайсерів – нержавіюча сталь, анодовані алюмінієві сплави і деякі види пластику, дозволені в харчовій промисловості. Традиційно конструкція являє собою платформу з дисковим ножем, який обертається та приводиться в дію електроприводом, хоча особливості залежать від конкретної моделі.

А правильно підібрати і купити слайсер або інше професійне кухонне обладнання за вигідними цінами допоможуть фахівці нашої компанії «Рестор маркет». Ми спеціалізуємося на проектуванні та оснащенні кафе, ресторанів, їдалень та інших підприємств громадського харчування, а також супермаркетів, магазинів та торгових об'єктів.